Logo ontwerp en huisstijlontwikkeling voor Strandpaviljoen de Schelp

Share
image
image
image
image

Strandpaviljoen de Schelp in Egmond heeft Xicero een logo en een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. De nieuw ontworpen identiteit sluit aan op de huisstijl van Strandpaviljoen Zeezicht en Gasterij Nieuw-Westert.

Alle drie de bedrijven zijn van dezelfde horecaondernemers en vormen een geheel voor wat betreft de uitstraling, het interieur, de vriendelijke bediening en het verrassende aanbod van verse lokale producten bereid in een topkeuken.

Het moderne, nieuwe logo is toegepast op het huisstijldrukwerk, de menukaarten en is inmiddels ook te vinden op de bedrijfskleding en buitenreclame.

Bekijk de Strandpaviljoen de Schelp website of kom eens langs in Egmond!

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.