Mobielvriendelijke website voor Biesterbos

Share
image
image
image
image
image
image

Voor vastgoedontwikkelaar Biesterbos is er een nieuwe, mobielvriendelijke website gerealiseerd. De creatieve stijl van de binnenstedelijke ontwikkelaar komt zoveel mogelijk terug in de nieuwe site van het bedrijf. Naast een nieuwe gebruikersinterface waar bezoekers snel alle relevante informatie kunnen vinden, is er een nieuw website beheersysteem aan de website gekoppeld.

Hiermee kan Biesterbos op een snelle en eenvoudige manier zelf nieuws, projecten en ontwikkelgebieden aan de site toevoegen of wijzigen. Tevens is alle informatie over website bezoek inzichtelijk gemaakt.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.