mySAB - Online bestelsysteem voor SABprofiel

Share
image
image
image
image

SAB-profiel is een producent en leverancier van panelen, profielen. Als leverancier is de wens ooit uitgesproken om een volledig online bestelsysteem te hebben voor hun vaste klanten. In mySAB kunnen ze behalve direct hun materialen bestellen ook inzicht in hun bestelhistorie krijgen en de status van hun orders bekijken. Ook facturen, DoP’s en orderbevestigingen staan hier klaar. Een gebruiksvriendelijk online bestelformulier leidt de klant stapsgewijs door het bestelproces naar een nieuwe order. Daarnaast kent het systeem een KPI dashboard om in één oogopslag de stand van zaken te kunnen zien.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.