Nieuw logo en online bestelsysteem voor Cerapanel

Share
image
image

Cerapanel heeft een logo en een huisstijl laten ontwerpen. Dit nieuwe, innovatieve bedrijf heeft samen met het bekende Mosa (tegels) een slim systeem ontwikkeld om tegelvloeren en wandtegels snel en voordelig te renoveren.

Naast het nieuwe logo is er ook meteen een nieuwe en mobiel vriendelijke website en online bestelsysteem ontwikkeld. De comakers (dealers van het innovatieve tegelsysteem) gebruiken dit systeem om snel en online hun materialen (om de tegelpanelen te plaatsen) te bestellen.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.