Nieuwe huisstijl en website voor Prodicom

Share
image
image
image
image

Prodicom levert vanuit twee vestigingen in Nederland, kennis en diensten aan bedrijven op het gebied van IT en databeheer. Van het (tijdelijk) invullen van een breed scala aan IT functies tot het bieden van specifieke diensten en het trainen van IT medewerkers. Daarnaast kan Prodicom project management verzorgen voor diverse IT trajecten en implementaties van IT systemen.

Voor Prodicom heeft Xicero een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het nieuw ontworpen logo is vervolgens als eerste toegepast op de nieuwe website. De site is het centrum van alle communicatie en biedt daarbij veel informatie en de mogelijkheid tot interactie met de organisatie van Prodicom.

Kijk snel op de site van Prodicom.

http://www.prodicom.nl/

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.