Nieuwe huisstijl Gedragpunt

Share
image
image
image
image
image

image
image
image
image
image

Gedragpunt is een expertisecentrum voor gedrag en onderwijs. Een belangrijke kerntaak van de organisatie is om collega's in het regulier onderwijs te leren omgaan met (opvallend) gedrag. Gedragpunt geeft advies over, begeleiding bij en scholing in gedrag en gedragsproblematiek.

De ombouw van 'regionaal expertisecentrum' naar marktpartij had daarom vele aandachtsgebieden. Het vertrekpunt 'nieuw beeldmerk' resulteerde in de ontwikkeling van interne materialen (waaronder lesmateriaal), ondersteundende middelen (profiel en cursusboekjes), promotioneel materiaal (zoals cursusbladen en advertenties), online promotie (website met CMS systeem, bestelfuncties, infrastructuur) en natuurlijk diverse dagelijkse benodigdheden zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes ....

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.