Nieuwe identiteit Ravo-Fayat

Share
image
image
image

image
image
image
image

Ravo ontwikkelt straatveegmachines, die aan de strengste milieueisen voldoen en is hiermee marktleider in haar segment. Ravo ademt jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit, veiligheid en zorg voor de omgeving. En al ziet het er misschien voor de leek niet zo uit: ze zijn zuinig, wendbaar, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. 

Xicero heeft Ravo begin 2009 begeleid bij de overname van het bedrijf door de Franse Fayat-groep. Een nieuwe huisstijl werd geintroduceerd en deze facelift werd in alle geledingen van het bedrijf doorgevoerd: van vlag tot gevel, van voordeur tot expeditie, van onderdeel tot complete machine. Ook het personeelsblad, wagenpark, dealerpromotie en (service) vestigingen voelden merkbaar het verschil. De reacties van opdrachtgevers en relaties wereldwijd bleven niet uit: de onverwachte populariteit van de Ravo-cap was hierbij veelbetekenend ...

In 2012 zal het moederconcern voor al haar dochterondernemingen wereldwijd een nieuw beeldmerk introduceren. Tot die tijd brandt het vertrouwde Ravo logo fel aan de Otterkoog ...

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.