Nieuwe naam, logo en huisstijl voor Mprove

Share
image
image
image
image

Patrick Mekken heeft Xicero gevraagd een nieuwe bedrijfsnaam te bedenken. De naam Mprove is een samenstelling van de letter M (van Mekken) en het Engelse woord ‘improve’ (verbeteren). Patrick zorgt er namelijk met Mprove voor dat bedrijven beter gaan presteren door training, coaching en het aanscherpen of veranderen van bedrijfsprocessen. ‘Steeds beter’ is de aanvullende slogan van zijn bedrijf.

Op basis van de nieuwe bedrijfsnaam is vervolgens een nieuw logo ontworpen. In de nieuwe huisstijl is dit logo vervolgens toegepast. Met trots deelt Patrick zijn nieuwe kaartjes uit, nadat hij zijn opdrachtgevers weer verder op weg heeft geholpen naar een beter resultaat.

Tevens heeft Xicero een nieuwe mobiel vriendelijke website voor Mprove ontwikkeld.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.