Nieuwe website voor SAB-profiel

Share
image
image
image
image

SAB-profiel is de grootste leverancier van sandwichpanelen, profielplaten, gordingen en zetwerk. Om het zeer uitgebreide productaanbod te communiceren naar de markt is een nieuwe meertalige website ontwikkeld. Een site die de informatie bovendien optimaal presenteert op tablets en mobiele telefoons.

De klanten van SAB-profiel kunnen naast uitgebreide productinformatie ook documenten downloaden, gekoppelde projectinformatie bekijken of zelf specifieke informatie aanvragen.

Alle op de website getoonde informatie is door SAB-profiel zelf eenvoudig en snel te onderhouden via het gebruiksvriendelijke web content management systeem.

De nieuwe site van SAB-profiel is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

https://www.sabprofiel.nl/

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.