Brand identity: NLDesign Sweden

Share
image
image
image
image
image
image

Het Zweedse bedrijf NLDesign, gespecialiseerd in industrieel design en samenhangende toegepaste (productie-) techniek bevindt zich in het centrum van het Scandinavisch design: Malmö in Zweden. De kennishub voor productontwikkeling bevindt zich op het universiteitsterrein in Lund. Inspirerende omgeving dus. Maar vergis je niet, Scandinaviërs volgen Dutch Design ook op de voet!

Al vele jaren werken we samen met NLDesign aan opdrachten met een zeer uiteenlopend karakter. Xicero doorgaans aan de concept- en marketingcommunicatie kant, NLDesign aan de zijde van product design en ontwikkeling. Vaak projectmatig, soms met een langere horizon. Soms in Scandinavië, soms op het Europese vasteland.

Het was daarom ook een eervol verzoek om voor dit Scandinavische designbureau een nieuwe huisstijl en website te ontwikkelen. Een combi van 'Dutch' en 'Scandinavisch'. Online geschikt voor desktop, tablet en mobiel. Op afstand te onderhouden en te optimaliseren, inclusief een afgeschermde omgeving voor de vele – vrijwel altijd – vertrouwelijke projecten. Dat samenwerking loont is bewezen. De huisstijl voor NLDesign werd niet alleen zeer goed ontvangen, ook de bijbehorende website heeft inmiddels geresulteerd in nieuwe projecten voor onze Zweedse vrienden.

Det gör oss lyckliga!

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.