Presentatie & workshop Social Media Provincie Noord-Holland

Share
image
image
image
image
image
image

Onlangs heeft Xicero een presentatie / workshop social media aan een groep beleidsmedewerkers gegeven. Doel van de sessie was om te kijken hoe social media in de praktijk zou kunnen worden ingezet bij de werkzaamheden van deze medewerkers.

De presentatie nam de groep mee door het social media landschap van 2013. Aan de hand van inspirerende cases werden interessante discussies gevoerd. Aan het einde van de middag gingen de deelnemers aan de workshop met veel nieuwe informatie naar huis. De toekomst zal leren welke invloed de nieuwe kennis zal hebben op het werk van de beleidsmedewerkers bij de provincie.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.