Print managementsysteem voor Ravo-Fayat

Share
image
image
image
image
image
image

Onder de naam XBM (Xicero Brand Management) heeft Xicero een huisstijl management en drukwerk bestelsysteem ontwikkeld. Met dit systeem kunnen bedrijven de diverse uitingen als visitekaartjes, briefpapier, bedrijfsbrochures en productleaflets op ieder moment online aanpassen en bestellen. Gemakkelijk, snel en kostenefficiënt.

Ravo-Fayat gebruikt het systeem naar volle tevredenheid om stationary drukwerk op maat te maken en het benodigde drukwerk te bestellen.

Meer weten over de inzet van een online huisstijl management en drukwerk bestelsysteem voor uw organisatie? Bekijk samen met Xicero de kansen voor uw bedrijf.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.