Promotie Junior Lifesaver Club

Share
image
image
image
image
image
image

De Junior Lifesaver Club is een nieuw initiatief van Reddingsbrigade Nederland voor ouders met jonge kinderen tot 10 jaar. Om deze nieuwe club onder de aandacht te brengen heeft Xicero – binnen de identiteit van Reddingsbrigade Nederland – een eigen stijl neergezet om de ouders van nieuwe, aanstormende redders te informeren.

Naast een aanvulling op de website is een eigen ledenblad ontwikkeld en heeft Xicero ondersteuning geboden bij het inrichten van de Facebookpagina.

Kijk voor meer informatie over de Junior Lifesaver Club op de website van reddingsbrigade Nederland of volg de ontwikkelingen op Facebook.

https://www.reddingsbrigade.nl/juniorlifesaverclub/
https://www.facebook.com/juniorlifesaverclub

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.