Promotie Italiaanse regio Valle d’Aosta

Share
image
image
image
image
image
image

Om Nederlandse en Belgische toeristen naar Noord Italië te krijgen is Xicero door deze Italiaanse regio geselecteerd als reclamebureau voor de Benelux. De promotiecampagne omvat zowel gespecialiseerde tijdschriften als websites. Vakantiegangers die van buitensport houden kunnen in de veelzijde regio zowel in de zomer als de winter terecht. ’s Zomers zijn hiking, mountainbiken, raften, alpinisme/klimmen, zweefvliegen en paragliden de bijzondere sporten voor een actieve vakantie. In de winterperiode zorgen skiën, snowboarden, heliskiën en ijsklimmen voor ongeëvenaarde actie in een betoverend mooie omgeving.

De mix van advertenties/banners en advertorials in special interest bladen en gespecialiseerde websites moet de naamsbekendheid van Valle d’Aosta vergroten. Binnen de vaak heel specifieke doelgroepen wordt de veelzijdigheid en het onderscheidend vermogen van de regio toegelicht.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.