Reddingsbrigade Nederland

Share
image
image
image
image
image
image
image
image

Het uiterst efficiënte en kostenbesparende systeem van Xicero om huisstijl onderdelen te beheren en van daaruit optioneel te laten drukken is voor Reddingsbrigade Nederland een uitkomst.

Alle 180 lokale reddingsbrigades kunnen snel en gemakkelijk promotiemateriaal bekijken, op maat maken en bestellen.

De verantwoordelijke marketing en communicatiemanager heeft inzicht in het gebruik en bovendien de zekerheid van een consistent gebruik van de huisstijl in alle uitingen.

In het schaalbare systeem kunnen snel nieuwe promotionele items of huisstijldrukwerk onderdelen worden toegevoegd en beschikbaar worden gesteld.

Alle orders worden periodiek uitgelezen en verzameld aangeboden bij de verschillende leveranciers. Hierdoor wordt een aanzienlijke besparing gerealiseerd op inkoop en handling.

Meer weten over de inzet van een online huisstijl management en drukwerk bestelsysteem voor uw organisatie? Bekijk samen met Xicero de kansen voor uw bedrijf.

Voor Reddingsbrigade Nederland is een nieuwe website ontwikkeld. De website is het centrale communicatieplatform om de diverse doelgroepen te informeren.

Bij het design van de website is rekening gehouden met gebruikers van mobiele telefoons en tablets. Door een zogenaamd responsive webdesign toe te passen, is de informatie continu optimaal in beeld.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.