RGS Development

Share
image
image
image
image
image
image
image
image

Het in Broek in Langedijk gevestigde RGS Development heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee het de wereld wil gaan veroveren. Xicero is gevraagd te adviseren over de te volgen marketingstrategie en gevraagd de verschillende communicatiemiddelen te ontwikkelen en realiseren.

Met een nieuw logo ontwerp, een nieuwe frisse huisstijl en een nieuwe productbrochure voor Thermagy kan RGS Development direct aan de slag om nieuwe klantcontacten tot stand te brengen.

Naast een nieuw logo en een nieuwe huisstijl heeft RGS ook meteen een nieuwe professionele website laten ontwikkelen. De site is mobielvriendelijk, waardoor de informatie ook op tablets en mobiele telefoons goed wordt gepresenteerd.

Bekijk de nieuwe RGS Development website.

Wat heeft Xicero voor RGS Development gedaan?

Xicero heeft RGS Development geholpen met het:

  • bedenken van een nieuwe productnaam - Thermagy
  • ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor RGS Development
  • maken van een productbrochure voor Thermagy
  • realiseren van een nieuwe, mobielvriendelijke website

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.