SABprofiel

Share
image
image
image
image

SAB-profiel is de grootste leverancier van sandwichpanelen, profielplaten en zetwerk. Om het zeer uitgebreide productaanbod te communiceren naar de markt is een nieuwe meertalige website ontwikkeld. Een site die de informatie bovendien optimaal presenteert op tablets en mobiele telefoons in het Nederlands, Engels en Duits.

De klanten van SAB-profiel kunnen naast uitgebreide productinformatie ook documenten downloaden, gekoppelde projectinformatie bekijken of zelf specifieke informatie aanvragen.

Alle op de website getoonde informatie is door SAB-profiel zelf eenvoudig en snel te onderhouden via het gebruiksvriendelijke web content management systeem.

https://www.sabprofiel.nl/

Naast de website en een digitale nieuwsbrief heeft Xicero ook een online bestelsysteem ontwikkeld voor de SABprofiel klanten. In mySAB kunnen ze behalve direct hun materialen bestellen ook inzicht in hun bestelhistorie krijgen en de status van hun orders bekijken. Ook facturen, DoP’s en orderbevestigingen staan hier klaar. Een gebruiksvriendelijk online bestelformulier leidt de klant stapsgewijs door het bestelproces naar een nieuwe order. Daarnaast kent het systeem een KPI dashboard om in één oogopslag de stand van zaken te kunnen zien.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.