Sanipanel

Share
image
image

image
image
image

Onze opdrachtgever SVK Tegelwerken is  – zo denken wij – een buitenbeentje in de bouw. Want, anders dan de naam doet vermoeden, spreken wij ze eigenlijk nooit over de core-business: tegelwerk. SVK is doorlopend bezig met innovaties, procesverbeteringen en oplossingen die verrassend zijn voor deze traditionele bedrijfstak.

Eind 2013 werden we gebeld met de vraag of we het nieuwste SVK concept ‘SaniPanel’ presenteerbaar wilden maken. Er was maar één probleem; het product was nog in ontwikkeling en bovendien mochten niet alle details op de foto. Een goed en aansprekend verhaal maar technisch veel stappen en weinig visueel …

Xicero besloot het SaniPanel verhaal te verpakken in een animatiefilm. Niet met een uitgebreide omschrijving, maar met beeld dat spreekt. Ter ondersteuning van de presentatie met oog voor het praktische gebruik van de oplossing. Origineel en pakkend.

Na ruim een jaar is het product inmiddels heel volwassen en het proces helemaal gefinetuned. Prettige bijkomstigheid is dat de animatie van het eerste uur nog steeds voldoet: beeld spreekt! De enige uitbreiding die we in die tijd hebben gedaan is de opmaak van een Product & Proces poster voor in de spreekkamer. Want soms vinden de heren van SVK Tegelwerken het toch wel fijn om het zelf te vertellen …

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.