Nieuwe huisstijl voor de Schnitzel Taxi

Share
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Emmy van Veen, gedreven onderneemster bij uitstek, heeft met haar concept Schnitzel Taxi de harten veroverd van de liefhebbers van ‘deurmatten’ in de regio Hilversum.

De onderscheidende bezorgdienst was toe aan professionalisering van de marketing en communicatie. Hiervoor is een nieuwe identiteit ontwikkeld. Een opvallende kleurstelling in combinatie met een mooi design. De volgende onderdelen zijn opnieuw ontworpen:

  • logo
  • briefpapier en visitekaartjes
  • menukaart/flyer
  • scooter- en autobelettering
  • bedrijfskleding

Het bedrijf heeft vele positieve reacties mogen ontvangen op de nieuwe bedrijfsidentiteit en werkt hard aan de ambitie om van Schnitzel Taxi een landelijke bezorgdienst van overheerlijke schnitzels te maken. 

Als we de klantbeoordelingen moeten geloven gaat Emmy haar droom snel verwezenlijken. Je kunt de Schnitzel Taxi ook via Facebook volgen.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.