Strandpaviljoen de Schelp

Share
image
image
image
image

Strandpaviljoen de Schelp in Egmond is een bruisend paviljoen vlakbij de hoofdingang van het strand, naast de KNRM. Vanwege de reputatie van de keuken (de kok!) staat het bedrijf ook wel bekend als het lekkerste strandpaviljoen van Egmond aan Zee. Strandpaviljoen de Schelp heeft dezelfde uitstraling en identiteit als Strandpaviljoen Zeezicht en Gasterij Nieuw-Westert.

Alle drie de bedrijven zijn van dezelfde horecaondernemers en vormen een geheel voor wat betreft de uitstraling, het interieur, de vriendelijke bediening en het verrassende aanbod van verse lokale producten bereid in een topkeuken.

Bekijk de website van Strandpaviljoen de Schelp of kom eens langs in Egmond!

Wat heeft Xicero voor de Schelp gedaan?

Xicero heeft geholpen met het:

  • realiseren van een nieuwe mobielvriendelijke website
  • ontwerpen van het nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl
  • verzorgen van outdoor promotie zoals spandoeken en vlaggen
  • maken van verchillende advertenties

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.