Tata Steel Recruitment

Share
image
image

image
image

Tata Steel Recruitment is verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers bij Tata Steel.

Xicero communicatie heeft de website gerealiseerd. Een mobielvriendelijke site in de huisstijl van Tata Steel. Gebruikersvriendelijk en vooral functioneel. Snel naar relevante vacatures kunnen zoeken en solliciteren is de essentie van de jobsite.

Xicero heeft hiervoor de datakoppelingen verzorgd tussen het ATS (Applicant Recruiter System) en de website. Daardoor kunnen de door recruiters van Tata Steel gepubliceerde vacatures, stages en leer-werkplekken snel via de website tatasteeljobs.nl worden gedeeld met mogelijke kandidaat collega's.

Bekijk alle vacatures op de website tatasteeljobs.nl

Wat heeft Xicero voor Tata Steel Recruitment gedaan?

Xicero heeft Tata Steel Recruitment geholpen met het:

  • realiseren van een nieuwe, mobielvriendelijke website
  • koppelingen kantoorsysteem dat door de recruiters wordt gebruikt - het ATS (Applicant Recruiter System)
  • realiseren van de digitale nieuwsbrief

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.