Tata Steel

Share
image
image

image
image

De bedrijfsschool neemt een belangrijke plaats in binnen Tata Steel in IJmuiden. De Academy van Tata Steel zorgt voor kennis en continuïteit. Van de 9.000 professionals die bij Tata Steel in IJmuiden werken, begonnen er zo’n  4.000 als leerling bij de bedrijfsschool.

Om het huidige aanbod van opleidingen online te presenteren is een nieuwe website ontwikkeld. De site is bovendien responsive, waardoor bezoekers van de site met een tablet of mobiele telefoon de informatie optimaal gepresenteerd krijgen.

Bekijk de website van de Academy van Tata Steel

Wat heeft Xicero voor Tata Steel gedaan?

Xicero heeft Tata Steel geholpen met het:

  • realiseren van verschillende websites
  • realiseren van een digitale nieuwsbrief
  • ontwikkelen en uitgeven van verschillende personeelsbladen en interne publicaties
  • ontwikkelen en realiseren van een veiligheidstoets
  • maken van verschillende product- en bedrijfsbrochures

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.