Techport

Share
image
image

Techport is de verzamelnaam van bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden in de regio groot IJmond (incl. Amsterdam) en Noord-Holland. De focus ligt op ‘techniek’, specifiek de sectoren energie, offshore, maakindustrie en de topsector high tech systems & materials. Vanuit Techport werken alle betrokkenen samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

De website van Techport neemt een centrale plek in bij de communicatie en promotie. Op de mobielvriendelijke nieuwe website is een schat aan informatie te vinden voor bedrijven, onderwijsinstellingen, leerlingen en ouders.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.