Nihot

Share
image
image
image
image

Nihot Recycling Technology is marktleider in de levering van afvalscheidingstechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van 'gecontroleerde' luchtstromen. Deze unieke en specialistische know-how biedt een hoge mate van efficiency op het gebied van afvalscheiding en verklaart het internationale succes van deze oer-Hollandse onderneming.

Met het toenemende besef voor onze leefomgeving heeft ook de vraag naar meer specifieke oplossingen een vlucht genomen. Producten van Nihot vinden hun weg naar verwerkers van zeer uiteenlopende afvalmaterialen, zoals: bouw- en sloopafval, huishoudelijk afval en afval van elektrische en elektronische apparatuur.

Xicero verzorgt voor Nihot verschillende promotiematerialen met een scherpe focus op de doelgroep. Dat geldt niet alleen voor de toepassingen maar juist ook de verschillende geografische doelgroepen. Inclusief de daarbij behorende exotische talen en infographics om het verhaal van Nihot wat extra wind in de rug te geven ...

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.