Travel Plaza Europe

Share
image
image
image
image

Travel Plaza Europe (TPE) maakt onderdeel uit van JTB, één van de grootste reisorganisaties ter wereld. Als specialist in reisprogramma's voor toeristen uit Aziatische landen die Europa bezoeken, heeft het bedrijf de regie over delen van de communicatie van verschillende merken zoals JTB Europe, Tumlare en My Bus.

Via het Brand Management Systeem (XBM) van Xicero kan Travel Plaza Europe op eenvoudige wijze zelf producten zoals visitekaartjes, briefpapier, handelsdrukwerk, promotioneel drukwerk en marcom materialen in verschillende talen op maat maken en laten drukken. Dit gebeurt met inachtneming van de huisstijl.

Voor al het drukwerk binnen Europa loopt de productie en logistiek via Xicero. Gebruikers van het systeem buiten Europa kunnen een drukgerede PDF laten genereren om lokaal te laten drukken.

Het resultaat is een consistente uitstraling van de internationale huisstijl in de vele uitingen van het bedrijf en de gerelateerde merken van het moederbedrijf.

http://www.travelplaza-europe.com/

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.