Vacaturesite Tata Steel

Share
image
image
image

image
image
image

Na het meermaals winnen van de Award voor ‘beste werkgevers website van het jaar’ door Tata Steel en Xicero lag de lat hoog. De vaste bezoeker is het onmiddellijk opgevallen: de banensite van de grootste industriële werkgever van Nederland is vernieuwd. Naast de vertrouwde informatie in een nieuwe vorm zijn er belangrijke verbeteringen doorgevoerd voor de bezoeker.

De vacatures zijn per werk-/interessegebied gegroepeerd middels launchpads, de selecties op de online vacaturebank zijn verder verfijnd en er is meer ruimte voor video en testimonials ingeruimd.

Voor de gebruikers van Tata Steel zijn een nieuwe versie van het CMS (en verder uitgebreid met o.a. een bannerbeheer systeem, social media opties en optimalisatie mogelijkheden) een bijdrage aan groter gebruiksgemak. Verder is het systeem gekoppeld aan de werkomgeving van de recruiters, waardoor er nog sneller kan worden ingespeeld op actuele ontwikkelingen bij deze dynamische werkgever.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.