VHP Drukkers laat nieuwe site maken

Share
image
image
image
image
image
image

Bedrijven die het liefst drukken, hebben niet zoveel op met het maken van websites. Dat laten ze dan liever over aan een bedrijf die professioneel internetbureau. Zodat zij lekker door kunnen drukken.

Voor VHP Drukkers, de nieuwe bedrijfsnaam van de beide drukkerijen van Hoesel en Pressofoon & Maurice, is een nieuwe website ontwikkeld. De website bevat informatie over het bedrijf en hun aanbod in drukwerk. Het is bovendien een mobielvriendelijke website. Zodat iedereen de informatie, overal en altijd, goed gepresenteerd krijgt.

Neem eens een kijkje op de nieuwe website van VHP Drukkers.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.