ANWB: Landelijk Meldpunt

Share
image
image
image
image
image
image

Xicero Communicatie heeft voor de  ANWB de website 'Meldpunt Verkeersborden' en achterliggende applicatie ontwikkeld waarbij weggebruikers op de centrale website hun waarnemingen en opmerkingen kwijt kunnen. 

Door gebruik te maken van een integratie met Google Maps kunnen weggebruikers straks eenvoudig de locatie benoemen en hun opmerkingen plaatsen. Door een koppeling van deze informatie aan een database met gegevens over alle (ruim 600) wegbeheerders in Nederland wordt niet alleen een centraal loket in het leven geroepen: het zal ook inzage geven in het reactievermogen van de belanghebbenden en bijdragen aan de nationale verkeersveiligheid.

Naast het publiek is dus een belangrijke rol weggelegd voor de interactie  met beheerders van rijks- , provinciale-, gemeentelijke- en waterschapswegen. De bezoeker van de site merkt men daar verder weinig van: die wordt gericht op de hoogte gehouden van de voortgang van de eigen melding…

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.