Restyle & Online shop voor Victor’s Espresso

Share
image
image
image
image
image
image
image
image

Voor het in Hartje Haarlem gevestigde Victor's Espresso heeft Xicero naast een redesign van de huisstijl ook een nieuwe webshop / website gemaakt.

Als eigenaar van één van de eerste echte Espressobars in Haarlem, wist Victor van de Lande zijn bedrijf gestaag uit te bouwen. De liefde voor Italiaanse espresso zorgde naast een Espressobar in Haarlem voor een mobiele bar die ingezet wordt tijdens evenementen en een horecaservice voor reparatie en onderhoud aan commerciële espressomachines. Daarnaast verzorgt Victor's Espresso workshops Barista.

Om klanten nog beter te informeren en hen de mogelijkheid te bieden online te bestellen, is onlangs een nieuwe webshop ontwikkeld.

Xicero heeft een webshop gerealiseerd met een intuïtieve gebruikerskant en een slimme en inzichtelijke beheeromgeving. Hiermee kan Victor zijn aanbod gemakkelijk en overzichtelijk presenteren.

Bekijk de nieuwe webshop van Victor's Espresso zelf.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.