Website BAM de Ruiter

Share
image
image
image
image
image
image

Voor BAM de Ruiter heeft Xicero de website gerealiseerd. Daarnaast is de site geoptimaliseerd om hoog in Google te komen, hetgeen reeds na enkele maanden resulteerde in een vervijfvoudiging van het website bezoek. De weloverwogen mix van vormgeving, tekst en conversie-elementen zorgen voor het bijbehorende resultaat: aanvragen en contact momenten.

Het gras is in Halfweg dan ook groener dan bij de buren ...

> Update: BAM de Ruiter is opgegaan in een nieuw fusiebedrijf binnen de BAM. Per 1 november 2012 is de door Xicero gerealiseerde website daarom uit de lucht gehaald.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.