Website Xilia

Share
image
image
image
image
image
image

Nieuwe website voor zonnig Xilia

Xilia zorgt voor de verbinding tussen Aziatische en Europese bedrijven uit de zonne-energie sector. Fabrikanten, EPC contractors, distributeurs en investeerders ondersteunen bij het realiseren van hun business.

Met de nieuwe responsive website heeft Xilia een communicatiemiddel voorhanden om haar aanbod van diensten helder te presenteren.

De website is bovendien meertalig. Naast de Engelstalige versie is er onlangs een Chinese taalversie gepubliceerd teneinde het bereik te vergroten en klanten nog beter te bedienen.

Bekijk de nieuwe Xilia website zelf.

 

 

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.