Wie kleedt de Kledingbank?

Share
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

De aanvraag van de Kledingbank IJmond was er eentje die ons raakte. Dit sympathieke initiatief helpt mensen (en hun gezinnen) in een bijstands-, WIA, Wajong of schuldsaneringsituatie voor een habbekrats aan kwalitatief goede kleding, passend bij het seizoen.

Voor Xicero reden genoeg om het werk voor de Kledingbank volledig te sponsoren. De eerste nood van de stichting bestond uit een passende huisstijl voor de organisatie. Xicero creëerde een huisstijl die fris en modern oogt en mogelijke vooroordelen direct wegneemt. Want deze kledingbank is zeker niet oubollig en de collectie is modern en van zeer goede kwaliteit. 

Stap twee bestond uit de ontwikkeling van de slogan (‘een tweede leven voor eigentijdse kleding’) en vormgeving van promotionele posters die door de gehele IJmond zijn verspreid. Achteraf bezien een goede zet, want na de start van de postercampagne kwam de loop er goed in. Het resulteerde niet alleen in nieuw klanten maar juist ook in nieuwe aanvoer voor de collectie.

De gedoneerde aanhanger (voor het transport van aangebrachte kleding) werd door Xicero onder handen genomen en blijkt inmiddels ook een prima blikvanger voor speciale evenementen en markten die door de vrijwilligers van de Kledingbank worden bezocht. Petje af (en gelijk inleveren…) voor dit mooie werk!

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.