WK Lifesaving 2016 redt het niet zonder een nieuwe website

Share
image
image
image
image
image
image
image
image

Reddingsbrigade Nederland draagt zorg voor de organisatie van het WK Lifesaving 2016 in Nederland. Nadat de International Life Saving Federation (ILS) Nederland heeft toegewezen, zijn alle voorbereidingen gestart voor de wedstrijden die zowel binnen (Eindhoven) als buiten (Noordwijk) zullen plaatsvinden.

Om de sport Life Saving verder onder de aandacht te brengen en om alles rondom de wedstrijden zelf te communiceren is gekozen voor een centrale website. De site heeft een responsive design waardoor alle informatie ook op tablets en mobiele telefoons optimaal gepresenteerd wordt.

De website, opgeleverd met een gebruiksvriendelijke beheermodule, heeft tevens een met gebruikersnaam en wachtwoord afgeschermd onderdeel dat alleen voor deelnemers en officials beschikbaar is.

Bekijk de nieuwe website van het WK Lifesaving in 2016.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.